Megbízható partner a légi és űrközlekedési ipar számára

LSD-GTH 302K-42-FS-922097 hegesztett acél nagy teherbírású négyes görgő

Az ügyfél

… egy nemzetközi úttörő szerepet betöltő vállalat a légi és űrközlekedési iparágban. Vezető szerepet tölt be repülőgépipari termékek, szolgáltatások és megoldások tervezésében, gyártásában és szállításában a globális szinten működő ügyfelek számára. A vállalat egész Ázsiában, Európában és Amerikában rendelkezik végső összeszerelő üzemegységekkel és a 2000-es év óta több mint hatszorosára növelte megrendelési volumenét.


A kihívás

A repülőgépgyártó végső összeszerelési folyamata során különleges követelmények hárulnak a logisztikai szolgáltatóra. Ezért a vállalat a nehéz és érzékeny repülőgép-alkatrészek szállítására lábvédővel rendelkező forgóvillás görgőt keresett, amely a védelmi funkciója mellett a talajszennyeződéseket és a kis alkatrészeket is el tudja távolítani az útpályáról. A szállítóeszközök kézi eltolásához az alacsony gördülési ellenállás fontos szerepet játszik.


A mi megoldásunk

Blickle LSD-GTH 302K-42-FS-922097 hegesztett acél nagy teherbírású négyes görgő lábvédővel

Mivel a görgő rendkívül nagy terhelésnek van kitéve, négy kerékkel és nehéz forgókoszorús kivitellel rendelkező hegesztett acél nagy teherbírású görgő kialakítására kerül sor. A viszonylag alacsony beépítési magasság garantálja a villa nagy stabilitását. Az összesen négy kerék alkalmazása révén a teher nagyobb felületen oszlik meg. A kívánt gördülési ellenállás és a nagyfokú padlóvédelem elérése érdekében a kiváló minőségű Blickle Extrathane® poliuretán elasztomerrel készült öntvénykerekeket javasoltuk. Emellett a görgő lábvédővel is fel lett szerelve. Az arra felszerelt poliuretán kaparóelem eltolja a kis akadályokat az útból és zavartalan, zökkenőmentes haladást biztosít.


Az eredmény

Az ügyfél elsősorban nem a költségmegtakarításban volt érdekelt, hanem, hogy megtalálja az optimális terméket az alkalmazási céljára. A Blickle fent nevezett megoldásával és megbízható szervizszolgáltatásaival elnyertük az ügyfél hosszú távú bizalmát.


Termékelőnyök és műszaki információk LSD-GTH 302K-42-FS-922097

  • Hegesztett acél nagy teherbírású-négyszeres görgő nehéz forgókoszorús kialakítással
  • Reakcióöntött Blickle Extrathane® poliuretán futófelületű kerék
  • Nagyon alacsony gördülési ellenállás
  • Lábvédő poliuretán kaparóelemmel