Intralogisztikai sikertörténetek

Az anyagáramlások hatékony kialakítása

ErgoMove 1000 használatban

Az ErgoMove optimalizálja a folyamatokat a NYÁK-iparban

A katalóniai székhelyű Indubond vezető gyártója a NYÁK-ipar számára szabadalmaztatott gépeknek.

Alacsony beépítési magasság rendkívül nagy teherbírással és megbízhatósággal

A gép- és berendezésgyártásra specializálódott vállalatnak Németországban, az Egyesült Államokban, Kínában és Romániában vannak gyártási telephelyei, és innovatív automatizálási megoldásaival világszerte számos piacon technológiai vezető szerepet tölt be.
ErgoMove 4000 használatban

Nehéz terhek kontroll alatt

Az MK-Lietz Hannover térségében működő gép- és készülékgyártó vállalat. A vállalat nagy fontosságot tulajdonít az ügyfelekkel való személyes kapcsolatnak.
ErgoMove 2000 használatban

Nehéz teherszállítás megkönnyítve

A vesztfáliai Harsewinkelben székhellyel rendelkező vállalat a kombájnok terén európai piacvezető. A CLAAS világpiaci vezető egy másik jelentős termékcsoport, az önjáró takarmánybetakarító gépek piacán.

A Blickle nagy teherbírású görgők biztosítják a Hydro motorok biztonságos szállítását

Több tonnás hajtóművek biztonságos mozgatása

Az ügyfél: A HYDRO SYSTEMS KG a polgári és katonai repülőgépek karbantartásához, javításához és összeszereléséhez szükséges gépek és készülékek terén világpiaci vezető szerepet tölt be.
ErgoMove 1000 használatban

A Blickle ErgoMove® hajtásrendszer optimalizálja a munkafolyamatokat

A BSH Hausgeräte GmbH 1967-ben alakult a Bosch és a Siemens közös vállalkozásaként. A BSH 2015 óta a Bosch-csoport százszázalékos tulajdonú leányvállalata.
Raktárrobot sínrendszeren

A raktárspecialista a második robotgenerációnál is a Blickle precíziós kerekeire támaszkodik

Az ügyfél: A vállalkozás Norvégia 500 legnagyobb vállalatának egyike, és szerte a világon rendelkezik telephelyekkel.
Szállító pótkocsi mentőhelikopterekhez

Vészhelyzetben gyorsan és megbízhatóan a helyszínen

Az ügyfél egy mérnöki vállalat, amely a hajógyártás testreszabott mérnöki szolgáltatásaira és megoldásaira szakosodott.
Ablakprofil

Könnyű és stabil – nagy terhelés esetén is

Az ügyfél szakértő a műanyag-feldolgozás területén, és ablakok, ajtók és redőnyök műanyagprofil-rendszerei, valamint műanyag-lemezek világszerte vezető szállítója, németországi székhellyel.
Autógyártó

Optimális irányíthatóság csendes haladás mellett

Az ügyfél egy cseh személygépkocsi- és motorgyártó, amely egy német autóipari konszernhez tartozik. A mintegy 33 000 munkatársával a járműgyártó egyedül Csehországban több mint 1,2 millió autót értékesített 2017-ben, amely mintegy 16 milliárd eurós forgalomnak felel meg.
Tekercsszállító

Megbízható szállítás a legnehezebb terhekhez is

Az ügyfél céges székhelye Dél-Svédországban van. Mérnökei több, mint 30 éve tevékenykednek a gépgyártóiparban, elsősorban a sajtolás és gyártás területén, valamint az autó-, repülőgép- és a szélenergia-iparban.
Csomagok a billentyűzeten - postalogisztika

Zökkenőmentes csomagküldés világszerte a postai logisztika számára készített egyedi Blickle görgőkkel

Az ügyfél egy tőzsdén jegyzett amerikai online csomagküldő kereskedelmi cég nagyon széles termékválasztékkal. Az online kereskedelmi cég integrált felületén keresztül magánszemélyek vagy más vállalkozások is kínálhatnak új és használt termékeket.
SBB csarnok

Padlóérintkezés - még a legnehezebb körülmények között is

A Svájci Szövetségi Vasutak (Schweizerische Bundesbahnen), rövidítve SBB, Svájc állami vasúttársasága, amelynek székhelye az államszövetségi főváros Bern. A vállalkozás évente több mint 458 millió ember utasforgalmát bonyolítja - a teherszállítást tekintve pedig naponta 175 000 tonna tömegű árut szállít.
Gyártósor az autóiparban

Költségmegtakarítás a kompakt kialakításnak köszönhetően

Az ügyfél egy német autóipari vállalat, aki évek óta az egyik legsikeresebb gyártók közé tartozik a prémium és szupersport-kocsi szegmensben. A 2017-es üzleti évben az autógyártó 88 000 alkalmazottal közel 1,9 millió járművet szállított le, amellyel 60 milliárd eurós árbevételt ért el.
Vezető nélküli szállítórendszer (FTS)

Energiatakarékos az optimalizált futófelület-geometriának köszönhetően

Az ausztriai székhelyű vállalkozás 15 éve fejleszt és gyárt intralogisztikai megoldásokat. Az ellátásilánc-menedzsment szakemberei mellett az automatizálással foglalkozó technikusok és szoftverfejlesztők komplex feladatokat oldanak meg a logisztikai létesítmények tervezése, optimalizálása és megvalósítása érdekében.
Vezető nélküli szállítórendszerek (FTS)

A biztonsági fékkel (deadman’s brake) felszerelt Blickle-megoldás mozgatja az autonóm szállítórendszert

Az ügyfél egy családi vállalkozás és globális szereplő németországi székhellyel. A rendszerszállító cég világszerte több mint 17 000 alkalmazottal sikeresen fejleszt egyedi meghajtómegoldásokat a legkülönbözőbb szakterületeken tevékenykedő ügyfelei számára.
Repülőgép repülőtéri csarnokban

Megbízható partner a légi és űrközlekedési ipar
számára

Az ügyfél egy nemzetközi úttörő szerepet betöltő vállalat a légi és űrközlekedési iparágban. Vezető szerepet tölt be repülőgépipari termékek, szolgáltatások és megoldások tervezésében, gyártásában és szállításában a globális szinten működő ügyfelek számára.